За нас

ДЖЕНЕРАЛ ИНВЕСТ е създадена с идеята да осигури високо професионално ниво на обслужване за настоящи и бъдещи собственици на имоти в Благоевград. Агенцията предлага пълната гама от услуги - консултантска и посредническа дейност в бизнеса с недвижими имоти, безплатно изготвяне на предварителни договори за покупко-продажба, договори за наем, посредничество при осигуряване на жилищно кредитиране. А за фирмените си клиенти, агенцията предлага и финансови консултации, инвестиционни анализи, проектно консултиране, управление на имоти.

За постигане на удовлетвореност от работата с нас, разчитаме основно на нашият перфекционизъм и коректност, висок професионализъм и предлагането на пълната гама от поддържащи дейности, което вярваме, че ни прави уникални по рода си, както и лоялен и коректен партньор към колегите в бранша. Гордеем се с добрата организация и приоритизиране на дейностите, спазване на професионална етика, точно определяне на нуждите и очакванията на клиентите и тяхното изпълнение.

Предлагаме следните услуги на нашите клиенти:

 • Посредничество при покупка на недвижим имот
 • Посредничество при продажба на недвижим имот
 • Посредничество при наемане на недвижим имот
 • Посредничество при отдаване под наем на недвижим имот
 • Безплатни юридически консултации във връзка с реализиране на конкретни сделки
 • Консултации при определяне на стойността на предлаган имот
 • Инвестиционно консултиране, анализи, прогнози
 • Доверително представителство на чуждестранни клиенти пред държавни и общински органи и институции по въпроси, свързани с придобиването на недвижим имот в България
 • Изготвяне на индивидуален вътрешен дизайн и обзавеждане на закупени недвижими имоти

Нашата гордост е Екипът. Ние сме ентусиазирани, мотивирани, способни и положително настроени млади хора, които искат да повишават уменията и отговорностите си без страх и с разумно отношение към риска.

Информацията е най-големият ни ресурс. В динамиката на пазара на имоти е много важно нашите клиенти да ни се доверяват. Затова ние претендираме, че сме информирани, можем да направим реален анализ, на базата на който да предложим адекватни варианти за решение по конкретно клиентско запитване. Съществена част от информацията е нашият сайт. Сайтът на агенцията осигурява непрекъснат достъп до информацията за предлаганите от фирмата обекти, актуализирана ежедневно, което е предпоставка за лесна и безпогрешна ориентация на пазара на имоти.

Основни принципи, които ни водят в работата са:

 1. Клиентът е най-важен – нашият клиент е наш партньор. 
 2. Сигурност – ние сме отговорен и честен партньор.
 3. Професионализъм – ние гарантираме високо качество на нашите услуги.
 4. Проактивност – желанията на нашите клиенти, са наши приоритети.
 5. Отговорност – ние спазваме нашите обещания.